Jízdní kola Scott se vyrábějí v široké škále možností, které pokrývají prakticky všechny oblasti cyklistiky. Tato kultovní značka existuje už 60 let a předtím, než se přesunula na trh s koly, byla zodpovědná za revoluci v lyžování. Na kolech Scott dosáhli vítězství takoví jezdci jako Nino Schurter, Matteo Trentin a Caleb Ewan.

Společnost Scott byla založena v roce 1958 v Sun Valley ve státě Idaho a začala jako výrobce hliníkových lyžařských holí, než se rozšířila do celé řady dalších odvětví sportovního průmyslu. V současné době značka vyrábí kola pro celou řadu disciplín, ale své první modely představila už v roce 1986, a to na horských kolech Scott.

Jen o několik let později, v roce 1989, Scott vyrobil jednu z nejvýznamnějších inovací v historii cyklistiky: aerodynamická řídítka, která použil Greg Lemond při svém vítězství na Tour de France v roce 1989. Mimo silnice zaznamenal Scott obrovské úspěchy také v závodech horských kol XC, kde olympijský vítěz a šestinásobný mistr světa Nino Schurter v průběhu let jezdil na různých verzích špičkových modelů Spark a Scale a dosáhl řady vítězství.