Půjčovna kol
Půjčovna kol
Nabídka jízdních kol k půjčení NOVĚ - ELEKTROKOLA ... od 800,-Kč/den ... záloha...
30.05.2021
Největší mýty o elektrokolech
Největší mýty o elektrokolech
Podle dnešních odhadů jezdí u nás asi 350.000 elektrokol, ale i přesto jsou e-kola...
30.06.2021
Servis lyží a snowboardů
  Poskytujeme servis pro lyže sjezdové, skialpové i běžecké a pro všechny typy...
26.05.2021
Všechny nejprodávanější produkty
GIRO Source MIPS W Mat Black Ice Dye S - 1
  • GIRO Source MIPS W Mat Black Ice Dye S - 1

GIRO Source MIPS W Mat Black Ice Dye S

7140751
7140751
Dámská přilba Source W MIPS kombinuje technologickou vyspělost a nadprůměrnou bezpečnost s designem moderní trailové přilby. Agresivní odvětrání celkem 17 otvory podpořenými vnitřním kanály dokáže…
3 599 Kč
Vč. DPH
Počet
Dostupné 2-3 dny

Popis
Dámská přilba Source W MIPS kombinuje technologickou vyspělost a nadprůměrnou bezpečnost s designem moderní trailové přilby. Agresivní odvětrání celkem 17 otvory podpořenými vnitřním kanály dokáže udržet hlavu ve správné provozní teplotě i uprostřed léta. Komfortní usazení na hlavě zajišťuje upínací systém Roc Loc 5, do kterého je integrovaná vložka MIPS. Štítek je polohovatelný, zajištěný šrouby. Odolnost proti každodenním šrámům garantuje polykarbonát, který kryje skořepinu i zespoda. Prodloužená ochrana zátylku už je naprostou samozřejmostí.

MIPS ( Multi-Directional Impact Protection System) poskytuje zvýšenou ochranu proti působení rotačních sil na hlavu. Více na www.MIPSprilby.cz

UPÍNACÍ SYSTÉM Roc Loc® 5, integrace s MIPS
KONSTRUKCE In-mold (Full Wrap), MIPS
VENTILACE 17 otvorů
VLASTNOSTI polohovatelný štítek, Coolfit výstelky
VELIKOSTI Super Fit™ S (51–55 cm), M (55–59 cm)

MIPS JE POHYB
POKROK VE VÝVOJI CYKLISTICKÝCH PŘILEB

Všechny přilby Giro jsou designovány tak, aby pohltily co nejvíce energie při nárazu, a splňují platnou evropskou normu: EN 1078. Cílem nové technologie MIPS je eliminovat rotační síly, které působí na hlavu v případě pádu. Při nárazu pod jakýmkoliv úhlem systém MIPS umožní, aby se EPS skořepina přilby pootočila nezávisle okolo hlavy jezdce. Přestože je tento pohyb pouze v řádu několika milimetrů, věříme, že technologie MIPS výrazně snižuje množství rotační síly, která by jinak mohla být přenesena až na mozek.

CO JE MIPS (Multidirectional Impact Protection System) a jak funguje?

MIPS je kluzká vložka mezi EPS skořepinou (tělem přilby) a vnitřními výstelkami. V případě nárazu pod úhlem (například když zachytíte hlavou o větev) se EPS skořepina přilby protočí o několik milimetrů po MIPS vrstvě, a uchrání tak hlavu a mozek před prudkým rotačním trhnutím.

Kompletní informace o technologii MIPS najdete na www.MIPSprilby.cz
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: 7139243

Značka: BELL

BELL Spark 2 Mat Black S/M

S přilbou Bell Spark 2 si budete užívat trailů bez obav o svoji bezpečnost. Je vybavena polohovatelným štítkem a prodlouženou ochranou zátylku.

Cena 1 699 Kč
Zobrazit
Dostupné 2-3 dny

Kód: 7112775

Značka: Giro

GIRO Agilis Mat White S

Přilba Agilis kombinuje vzdušný design klasických závodních přileb s prodlouženou ochranou zátylku. Své uplatnění tak najde nejenom na silnici, ale i v terénu.

Cena 2 299 Kč
Zobrazit
Dostupné 2-3 dny

Kód: 7138776

Značka: BELL

BELL Spark 2 JR Mat Pink

S přilbou Bell Spark 2 Jr si vaše děti budou užívat jízdu na kole a vy můžete být bez obav o jejich bezpečnost. Je vybavena unikátním integrovaným štítkem a prodlouženou ochranou zátylku.

Cena 1 499 Kč
Zobrazit
Dostupné 2-3 dny

Kód: PC105198372MED1

Značka: POC

POC helma Tectal Fabio ED. 55-58cm M

Poc Tectal Fabio ED. Vynikající trailová MTB přilba, která nabízí nesrovnatelné odvětrání, nízkou hmotnost a odolnou bezpečnou konstrukci se špičkovými technologiemi.

Cena 5 590 Kč
Zobrazit
Skladem na prodejně

Kód: 7129869

Značka: Giro

GIRO Tremor Child Mat Ano Green

Když každý obrubník či kořen jsou odrazovou hranou a každý kousek hlíny prosí o smyk, je tady dětská přilba Tremor, aby udržela úsměv na tváři, i když se to trochu přepískne. Protože chceme, aby se…

Cena 1 499 Kč
Zobrazit
Dostupné 2-3 dny

Kód: 7141607

Značka: Giro

GIRO Ethos MIPS Shield Mat Black L

Chcete jezdit ve městě na kole a chcete být vidět. Ethos MIPS Shield je revoluční přilba, která vám zajistí bezpečnost v městském provozu.

Cena 6 999 Kč
Zobrazit
Dostupné 2-3 dny

Kód: 7067919

Značka: Giro

GIRO Scamp Mat Blue/Lime XS

Pro bikerský potěr je tu dětská přilba Scamp, která se svým designem inspirovala u špičkového modelu pro dospělé Montaro. Nový upínací systém Roc Loc Jr zajistí bezpečné usazení a horké hlavy zchladí…

Cena 974 Kč
Zobrazit
Dostupné 2-3 dny

Nasledujte nás na Facebooku