Jak vybrat nové kolo
Jak vybrat nové kolo
U nás ve SCOTTu je cyklistika vášeň. Proto vynakládáme tolik úsilí a energie a...
14.05.2021
Boot doc PODOSKOP
Boot doc PODOSKOP
Podoscope nabízí optimální rozeznání tvaru chodidla pomocí moderní technologie...
26.05.2021
Největší mýty o elektrokolech
Největší mýty o elektrokolech
Podle dnešních odhadů jezdí u nás asi 350.000 elektrokol, ale i přesto jsou e-kola...
30.06.2021
Všechny nejprodávanější produkty
Maloja dámská Bunda PunaM vel.M            Activewear - 1
  • Maloja dámská Bunda PunaM vel.M            Activewear - 1

Maloja dámská Bunda PunaM vel.M Activewear

30112-1-0827-M
30112-1-0827-M
Red monk
5 740 Kč

(5 740 Kč ks)

Vč. DPH
Počet
Skladem na prodejně

Popis
Dámská funkční skialpová bunda PunaM. je navržena tak, aby splňovala všechny požadavky na sportovní oblečení pro náročné fyzické aktivity. Je ušita z vodě a větru odolného, vysoce prodyšného třívrstvého materiálu z řady Gore-Tex Infinium s povrchovou úpravou DRW. Na zadním dílu je všit pás z pružného strečového materiálu Thermal Stretch ECO. Bunda disponuje řadou funkčních prvků. Patří k nim kapuce s integrovanou maskou přes nos a ústa, speciální kapsa na uložení lavinového vyhledávače, dvě vnitřní kapsy ze síťoviny pro uložení stoupacích pásů, elastické manžety a nastavitelný spodní lem. Díky zajímavému designu a barevnému provedení je bunda PunaM. naším favoritem pro tuto lyžařskou sezónu.

Detaily:

kapuce s integrovanou maskou přes obličej
materiál GoreTex Infinium XFast na předním a zadním dílu a ramenou
celorozepínací zip s chráničem brady na předním dílu
všivka ze síťoviny na zádech
speciální kapsa na uložení lavinového vyhledávače
dvě vnitřní kapsy ze síťoviny pro uložení stoupacích pásů
elastické manžety
nastavitelný spodní lem

Hlavní přednosti a specifikace:

4 Way Stretch - Výrobek z materiálu 4 Way Stretch vykazuje příčnou i podélnou pružnost a poskytuje tak dokonalou volnost pohybu.
Supreme Breathability - Vysoce prodyšný materiál s vynikajícím odvodem vlhkosti z pokožky, který ještě zlepšují větrací otvory. (15000 g/m2/24hod.)
Stormhood & Mask - Ergonomicky tvarovaná těsná kapuce s integrovanou maskou přes obličej pro velmi chladné a větrné počasí, kterou lze snadno natáhnout na hlavu.
Basic Insulation - Základní (nižší) stupeň zateplení.
3 Layer - Materiál je složený ze tří vrstev: vnější materiál, funkční membrána, podšívka. Použitá membrána nabízí velmi dobrou prodyšnost a odolnost vůči vodě a větru. Oděvy ušité z tohoto materiálu splňují všechny požadavky kladené na outdoorové oblečení do náročných klimatických podmínek.
Durable Water Repellent ECO - Materiál má vodoodpudivou povrchovou úpravu, která je šetrná k životnímu prostředí, a neobsahuje škodlivé polychlorované látky (PCS). - Materiál má povrchovou úpravu, která odpuzuje vodu a nečistoty, aniž by negativně ovlivňovala jeho prodyšnost. Úpravy splňují všechny podmínky ekologické udržitelnosti a jsou schváleny společností Bluesign. ECO
Windproof - 100% větruodolný materiál, který výborně odvádí vlhkost.
Skin Pocket - Vnitřní kapsy ze síťoviny na nošení stoupacích pásů. (Tělesné teplo zabrání namrzání).

Materiál:
Gore-Tex Infinium Xfast - Jedná se o materiál, využívaný díky jeho vlastnostem především pro outdoorové oblečení do nepříznivých klimatických podmínek. Je extrémně odolný vůči větru, velmi prodyšný a odolný vůči vodě. K zajištění vyšší vodoodpudivosti povrchu se často používá ošetření pomocí technologie DRW (Durable Water Repellent).
Thermal Stretch ECO - Thermal Stretch ECO je čtyřsměrný elastický směsný materiál vyrobený ze recyklovaného nylonu a recyklovaného elastanu, který se používá pro výrobu sportovních oděvů pro celoroční využití. Vyniká hřejivostí a dobrým transportem vlhkosti. Z hlediska prodyšnosti, odolnosti vůči vzniku žmolků a odolnosti proti oděru se rovněž jedná o výborný materiál.

Složení:

materiál 1: 85% Nylon, 15% Spandex
materiál 2: 83% Nylon, 17% Spandex
podšívka: 100% Polyester
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku