Boot doc PODOSKOP
Boot doc PODOSKOP
Podoscope nabízí optimální rozeznání tvaru chodidla pomocí moderní technologie...
26.05.2021
Největší mýty o elektrokolech
Největší mýty o elektrokolech
Podle dnešních odhadů jezdí u nás asi 350.000 elektrokol, ale i přesto jsou e-kola...
30.06.2021
Půjčovna kol
Půjčovna kol
Nabídka jízdních kol k půjčení NOVĚ - ELEKTROKOLA ... od 800,-Kč/den ... záloha...
30.05.2021
Všechny nejprodávanější produkty
Rossignol boty sjezd dámské PURE  70 W  245 - 1
  • Rossignol boty sjezd dámské PURE  70 W  245 - 1

Rossignol boty sjezd dámské PURE 70 W 245

RBL2350-245
RBL2350-245
metal black
7 590 Kč

(7 590 Kč ks)

Vč. DPH
Počet
Skladem na prodejně

Popis
PURE 70 disponují specifickým dámským tvarem kopyta 102mm, přinášejí poměr výkonu a komfortu s nastavitelným flexem skeletu, který vyhovuje začínajícím i zkušeným lyžařkám. Sensor Blade technologie na skeletu snižuje množství použitého materiálu čímž redukuje hmotnost, a zajišťuje přenos energie přímo do lyží. Nastavitelný flex skeletu umožňuje přizpůsobit výkon potřebám každé sjezdařky. Specifický ženský tvar skeletu i botičky je samozřejmostí, snížená širší zadní část lyžařské boty padne vhod každé sjezdařkce. O teplo v botičkách se stará vysoce účinná technologie Wintherm. Vnitřní botičky lze teplem tvarovat, aby se dosáhlo ten nejvyšší stupeň pohodlí, izolace a opory chodidla. SENSOR BLADE Technologie skořepiny SENSOR BLADE eliminuje materiály skořepiny pro snížení hmotnosti, zatímco torze a tuhost v ohybu je pro optimalizovaný přenos síly a energie.
WINTHERM
Vysoce efektivní tepelná izolace WINTHERM® se představuje s prodyšnou perforovanou aluminiovou membránou, která usměrňuje teplo zpět směrem k ohnisku vzniku - pomáhá tak regulovat teplotu a přináší jedinečný komfort.

FLEX ADJUSTMENT umožňuje více variant flexe pro přizpůsobení výkonu. Výkonu a pohodlí díky jednoduchému nastavení šroubu na zadní části boty.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku