Wintersteiger TRIMJET
Wintersteiger TRIMJET
Firma WINTERSTEIGER doporučuje úpravu lyží před prvním lyžováním v sezóně...
26.05.2021
Půjčovna kol
Půjčovna kol
Nabídka jízdních kol k půjčení NOVĚ - ELEKTROKOLA ... od 800,-Kč/den ... záloha...
30.05.2021
Největší mýty o elektrokolech
Největší mýty o elektrokolech
Podle dnešních odhadů jezdí u nás asi 350.000 elektrokol, ale i přesto jsou e-kola...
30.06.2021
Všechny nejprodávanější produkty

X-BIONIC Termoprádlo Invent 4.0 Jr. shirt ls vel.12/13

IN-YT06W19J-021-1213
IN-YT06W19J-021-1213
1 699 Kč

(1 699 Kč ks)

Vč. DPH
Počet
Skladem na prodejně

Popis
Dopřejte si bezstarostné dny plné zimních sportů s celou rodinou. X-BIONIC® INVENT® 4.0 SHIRT ROUND NECK LONG SLEEVE JUNIOR nabízí spolehlivou tepelnou ochranu pro mladé sportovce v jakémkoli terénu. Nová generace 4.0 je první, která se vyznačuje kvalitou ultra vysokého rozlišení Retina® pro jedinečnou přesnost funkčnosti. Výjimečně hustý pletený materiál.

Funkční zóny jsou hladce integrovány. Funkční spodní prádlo má díky zdrsněnému vnitřnímu povrchu vynikající izolační vlastnosti. Je vyrobeno z materiálu šetrného k pokožce a umožňuje neomezenou volnost pohybu.

Legendární 3D systém Bionic Sphere® zajišťuje optimální termoregulaci hrudníku a zad s prokázanou účinností. Technologie jako Air-Conditionig Channel® a Air Guides® jsou také zodpovědné za prodyšnost a inteligentní regulaci tepla. Stabilizační a vyvážení podporující ProPrio-Padding, stejně jako perfektní přizpůsobení díky Aktiv-Bund a IDEO-Waistband, posilují pocitové efekty podporující výkon.

KLÍČOVÉ TECHNOLOGIE

3D ­Bionic Sphere® System je klíčovým elementem v termoregulaci každého spodního prádla X-Bionic. Zóny na prsou a zádech zachycují pot a využívají ho na ochlazování těla. Přebytečný pot prostřednictvím systému kanálků efektivně odpaří. V případě, že se sportovec zastaví a začne odpočívat, postarají se duté kanálky na opačné straně o ohřívání sportovce, prostřednictvím teplého vzduchu, který se v nich naakmuluje od pracujícího těla.

Air-Conditioning Channel® - fyziologické studie ukázaly, že oblast hrudníku je optimální oblastí pro rychlé a účinné odvzdušňování a chlazení. Výměna čerstvého vzduchu přes Air Conditioning Channel ochlazuje oblast hrudníku, aniž si pocítil chlad. Konstantní pohyb vzduchu podél kanálků účinně odvádí vlhkost.

IDEO-Waistband - Ideálně navržený, ergonomicky optimalizovaný pas s vyšším řezem v zádech udržuje oděv na místě i při konstantních pohybech.

MATERIÁL

89% Skin NODOR®
8% Mythlan®
3% Elastane
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku