Jak vybrat nové kolo
Jak vybrat nové kolo
U nás ve SCOTTu je cyklistika vášeň. Proto vynakládáme tolik úsilí a energie a...
14.05.2021
Boot doc PODOSKOP
Boot doc PODOSKOP
Podoscope nabízí optimální rozeznání tvaru chodidla pomocí moderní technologie...
26.05.2021
Wintersteiger TRIMJET
Wintersteiger TRIMJET
Firma WINTERSTEIGER doporučuje úpravu lyží před prvním lyžováním v sezóně...
26.05.2021
Všechny nejprodávanější produkty

X-BIONIC Termoprádlo Invent 4.0 Jr. pants vel.10/11

IN-YP05W19J-021-1011
IN-YP05W19J-021-1011
1 699 Kč

(1 699 Kč ks)

Vč. DPH
Počet
Skladem na prodejně

Popis
Dopřejte si bezstarostné dny plné zimních sportů s celou rodinou. X-BIONIC® INVENT® 4.0 SHIRT ROUND NECK LONG SLEEVE JUNIOR nabízí spolehlivou tepelnou ochranu pro mladé sportovce v jakémkoli terénu. Nová generace 4.0 je první, která se vyznačuje kvalitou ultra vysokého rozlišení Retina® pro jedinečnou přesnost funkčnosti. Výjimečně hustý pletený materiál.

Funkční zóny jsou hladce integrovány. Funkční spodní prádlo má díky zdrsněnému vnitřnímu povrchu vynikající izolační vlastnosti. Je vyrobeno z materiálu šetrného k pokožce a umožňuje neomezenou volnost pohybu.

Legendární 3D systém Bionic Sphere® zajišťuje optimální termoregulaci hrudníku a zad s prokázanou účinností. Technologie jako Air-Conditionig Channel® a Air Guides® jsou také zodpovědné za prodyšnost a inteligentní regulaci tepla. Stabilizační a vyvážení podporující ProPrio-Padding, stejně jako perfektní přizpůsobení díky Aktiv-Bund a IDEO-Waistband, posilují pocitové efekty podporující výkon.

KLÍČOVÉ TECHNOLOGIE

3D ­Bionic Sphere® System je klíčovým elementem v termoregulaci každého spodního prádla X-Bionic. Zóny na prsou a zádech zachycují pot a využívají ho na ochlazování těla. Přebytečný pot prostřednictvím systému kanálků efektivně odpaří. V případě, že se sportovec zastaví a začne odpočívat, postarají se duté kanálky na opačné straně o ohřívání sportovce, prostřednictvím teplého vzduchu, který se v nich naakmuluje od pracujícího těla.

Air-Conditioning Channel® - fyziologické studie ukázaly, že oblast hrudníku je optimální oblastí pro rychlé a účinné odvzdušňování a chlazení. Výměna čerstvého vzduchu přes Air Conditioning Channel ochlazuje oblast hrudníku, aniž si pocítil chlad. Konstantní pohyb vzduchu podél kanálků účinně odvádí vlhkost.

IDEO-Waistband - Ideálně navržený, ergonomicky optimalizovaný pas s vyšším řezem v zádech udržuje oděv na místě i při konstantních pohybech.

MATERIÁL

89% Skin NODOR®
8% Mythlan®
3% Elastane
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nasledujte nás na Facebooku